Vant mot tabellnabo Byneset

Lørdag var det duket for et tett og spennende oppgjør på Rinnvollen når Rindal og Byneset møttes.
Før kampen sto begge lagene med 12 poeng, og begge har tidligere i år kun tapt mot serieleder Hitra.
Selv om alt lå til rette for en jevn kamp, var det Rindal som hadde et lite overtak allerede fra start. Og Rindal skapte mange store sjanser. Blant annet var Rindal igjennom alene med keeper ved et par anledninger.
Mål ble det likevel ikke før Rindal fikk straffespark midtveis i omgangen. Det var en soleklar viljehands og ingen ting å si på straffen.
Bendik Talgø satte straffen i mål, via både keeperen og stanga. 1-0 sto seg til pause.

Også i andre omgang ledet Rindal an, og rullet opp flere flotte angrep. Steffen Jacobsen punkterte kampen med 2-0. Gjermund Løfald økte ledelsen for hjemmelaget to ganger, før Jo Trønsdal Bævre fastsatte sluttresultatet til 5-0. Forøvrig en flott scoring helt i krysset fra langt holdt.
En solid seier, med topp innsats fra hele laget!