Uavgjort mot Skaun

Siste kamp før ferien var mot Skaun på Rinnvollen 30. juni.
På fire minutter tidlig i første omgang scoret Rindal 3 ganger. Først en perle i krysset av Lars Ole Heggem, før Vegard Karlstrøm satte inn 2-0 etter en keepertabbe. Yngve Bakken var sist på ballen etter en corner og dermed 3-0. Rindal hadde full kontroll på omgangen, og 3-0 sto seg til pause.

I pausen kom regnet øsende ned, og det passet tydeligvis Skaun best. På få minutter utlignet gjestene to ganger og det ble plutselig spenning i kampen igjen.

Vidar Grøset la på til 4-2 for hjemmelaget, etter å ha rundet både keeper og forsvarsspillere.
Utover i omgangen får Skaun gjøre nesten som de vil og før dommeren blåser av, står det 4-4.

En kamp Rindal hadde fullstendig kontroll på og når vi leder 3-0 til pause, skal vi selvfølgelig beholde alle tre poengene, men sånn ble det ikke denne gangen.