Trollheimsløpet 2015

Trollheimsløpet ble i dag arrangert på Trollbanen. Med over 160 løpere på startstreken er dette godt over det som har vært de siste årene. Av disse stilte 70 i konkurranseklassen.

Blant herrene var Johan Bugge fra Eidsvåg IL klart raskest og satte ny løyperekord på de 6 kilometerne med tida 18:55. Ola Sakshaug, Selsbakk IF, klokket in på 19:28, mens Rindalsløper Helge Langen kom på 3. plass med tida 20:41.

Blant kvinnene var Berit Mogstad fra Rindal IL raskest på tida 23:23, foran Hanne Mjøen Maridal fra Vollan IK (24:47) og Trude Fornes, Ranheim skiklubb (26:51).

Trløpet 11 år 5

Været var noe varierende under løpet, men det så ikke ut til å bekymre løperne veldig mye.

Ane Bakk Solem (bildet) var en av de 93 som var med i trimklassen. Ane er bare fem år gammel, men deltok i sitt 6. Trollheimsløp!

Resultatlisten finner du HER.
Resultatliste pr. løype finner du HER.

Klassevis resultatliste finnes HER.
Under løpet var det live-resultater med mellomtider. Disse finnes på denne linken.

Trollheimsporten.no har fyldig reportasje fra dagens løp med mange bilder. Artikkelen kan leses HER.