Stor sjanse på en av maaaange cornere i 2. omgang
Nok en stor sjanse på corner...
g1603062009006
Aksel med stupheading, som dessverre stryker utsiden på stanga.
g1603062009008
Rindal går rett i angrep og scorer etter 20 sekunder. Bare et minutt eller to senere står det 2-0, og kampen er i realiteten allerede avgjort!! Rindal fortsetter å kjøre totalt over gjestene gjennom hele omgangen og til pause står det hele 8-0.

Andre omgang starter enda bedre enn første, med scoring etter bare 15 sekunder. Også i andre omgang ser det ut til å være bare ett lag på banen, og målene fortsetter å renne inn bak Tiller-keeperen. Rindal stopper ikke før det står hele 15-0.

Et svakt Tiller-lag kombinert med mye godt Rindal-spill gjør at det blir så store utklassingssifre! en kjempeinnsats av hele laget. Mange mål fremover, men også bakover var det solid. Vi kan ikke registrere en eneste sjanse til Tiller.