Tap mot serieleder Glimt

Vi stjeler referatet fra Trollheimsporten også i dag, som skriver følgende om kampen:
Serieleder Glimt ble for sterke for Rindal Fotball da de gjestet Rinnvollen lørdag ettermiddag. Men Rindal hang med lenge og burde ha utnytta bedre sjansene de fikk. Utover i andre omgang var det slutt på kreftene og feilene kom oftere. Glimt vant fortjent, men kanskje var 0-7 i meste laget.
Rindal Fotball tok serieleder Glimt litt på senga i starten og hang brukbart med til litt ut i andre omgang. Det ble en god, fartsfyllt og målrik fotballkamp på Rinnvollen, men det var ingen tvil om hvem som var best. Da rindalingene begynte å gjøre fleire og fleire feil og samtidig tapte duellene, vant Glimt fortjent.

Utnytta ikke sjansene
Det sto 0-2 ved pause og og i første omgang burde Rindal Fotball ha skåra. Det kunne like godt ha stått 1-1. Særlig Morten Møller hadde store sjanser på topp hos Rindal FK. I andre omgang kom 0-3 og 0-4 etter hvert og da var det kjørt. Sist var det et solid forsvar vi hadde hadde skryt til. Det rakna utover i andre omgang. På midtbanen var det brukbart i starten, men balltapene ble etter hvert mange. Det var lite å gjøre med serieleder Glimt, som nok er det beste laget i divisjonen.
Vi kunne ha skrevet mye om dommeren. For å gjøre det enkelt sier vi det bare slik: Dommer Kiran fra Trondheim var banens dårligste.