Tap i første treningskamp

Årets første treningskamp for a-laget ble spilt på Orkanger kunstgress lørdag 14. mars.
Motstander var Glimt 2.
Vi manglet en del sentrale spillere, samtidig som dette var årets første økt utendørs. Dette var dermed en kamp der det å komme i gang med sesongen var vel så viktig som resultatet.

1. omgang var nokså jevnspilt, uten at noen av lagene kom til de helt store sjansene. Det er likevel Glimt som går opp i ledelsen halvveis i omgangen. Et resultat som står seg til pause.

Også i andre omgang er det forholdsvis jevnspilt, men utover i omgangen tar Glimt noe mer over. Begge lag har store sjanser, på åpent mål. Det er likevel Glimt 2 som scorer også i denne omgangen, og kampen ender 2-0 til Glimt. Alt i alt en fortjent seier.

Vi mangler en scoring eller to i denne kampen. Vi har flere sjanser vi bør sette, men det ville seg ikke i dag. Dette er likevel en godkjent kamp til å være første kamp utendørs i år.