Tap borte mot Melhus

Fredag 8. mai kl. 19.00 spilte jenter 14 år sin første seriekamp i 2009 sesongen. Den gikk på bortebane mot seriefavoritt Melhus.
Melhus har allerede spilt 2 kamper før kampen mot Rindal Fk. Begge har endt med seier til Melhus og særlig seieren mot KIL/Hemne på bortebane er en sterk prestasjon. Som ventet fikk vi møte en god motstander fredag kveld, men selv om Melhus hadde ballen mest klarte de ikke å skape mange klare målsjanser. Til pause sto det 1-0 til hjemmelaget.

I andre omgang klarte de å skåre en gang til, slik at sluttresultatet ble 2-0 til Melhus. God laginnsats og et godkjent resultat mot en god motstander. En stor takk også til jenter 12-laget for at vi fikk "låne" Maren Høgholt til denne kampen.

Disse var med: Maren Rønning, Marie Gjerstad, Mali Løset, Magnhild Moen Bævre, Anna Olsvik, Annabel Gåsvand, Tonje Bjørnås, Malin Bjørnås, Linn Skjermo, Malin G. Løset, Elise Bjørnstad, Maren Høgholt.