Svakt mot Meldal 2

Tirsdag kveld møtte senior-laget Meldal 2 på Løkken gras i 5. divisjon.

Det var spilt i ca 23 minutter når Meldalingene får sitt første mål, og når halvtimen er spilt, står det 2-0 til hjemmelaget. Og det var ikke ufortjent. En meget svak omgang av Rindal, der svært lite stemte.
Også i andre omgang er Meldal best, selv om Rindal hever seg noe fra 1. omgang. Halvtimen er spilt av andre omgang når Meldal øker til 3-0. Bare noen minutter senere blir Anders revet ned i feltet og Rindal får straffe.
Martin Røen setter den sikkert i mål til 3-1, som også blir sluttresultatet.

En svak kamp, som bør gå i glemmeboken snarest.