Stortap mot Meldal

Torsdag kveld var juniorlaget i aksjon mot Meldal på Løkken gras.
Det første ti-minuttet var forholdsvis jamnspilt, men derifra og ut var det Meldal som dominerte kampen. Og med 5 mål til hjemmelaget i første omgang, var det aldri noen tvil om hvor seieren ville havne.

Rindal hang noe bedre med i andre omgang, og holdt nullen til det gjensto ca 10 minutter. Da fikk Meldal tre raske scoringer og kunne gå av banen med en velfortjent seier, 8-0.

Dermed står Rindal fortsatt med 0 poeng så langt i sesongen. Noe som nok først og fremst skylles mangel på kondisjon og treningsoppmøte!! Liten spillerstall hjelper heller ikke, men G16-spillerne som er med gjør sine saker bra!