Storseier i høstdebuten

Så var høstsesongen i gang for G16-laget. Onsdag møtte vi Trond 2 til kamp på Skogsletta.
Vi tok tak i kampen fra start og allerede etter 2 minutter skårer vi vårt første mål. Det er det Aksel som header inn etter innlegg fra Olav. Bare 4 minutter senere ligger neste ball i mål etter ett meget godt langskudd av Bendik. Vi fortsetter å presse Trond 2 over på defensiven og etter 12 minutter skårer Svein Erik etter en retur fra keeper på ett frispark fra Bendik. 2 minutter senere er det Jo som presenterer skuddfoten og dermed står det 4-0.
Nå styrer vi kampen og slipper ikke motstanderen til noen sjanser mens vi skaper mange sjanser og etter 33 minutter slår Brage en fin pasning igjennom til Gjermund som dribler keeper og setter ballen sikkert i mål.
3 minutter senere er Gjermund frampå igjen og skårer. Bare minuttet senere skårer Bendik og dermed står det 7-0 som blir pauseresultatet.

2-omgangen starter som første med høgt press og godt spill fra vår side og i det 49. minutt skårer Olav og minuttet senere er Gjermund frampå setter ballen i mål. I det 60-minutt får Håkon skikkelig treff med høyrefoten og skyter ballen i mål og dermed står det 10-0.

7 minutter senere får Trond 2 en korrekt idømt straffe og får dermed sjansen til å skåre.
Straffen settes i mål men Vegard er etter ballen og får fingertuppene på den men dessverre ikke nok til å redde ballen. Vi går rett fra avspark i angrep og med en god pasning fra Håkon igjennom til Gjermund som alene med keeper setter inn sitt fjerde mål for dagen og fastsetter sluttresultatet til 11-1.

En veldig god kamp av guttene med mye godt spill og mange vakre mål.

1-0 2min Aksel Eide
2-0 6min Bendik Talgø
3-0 12min Svein Erik Glåmen
4-0 14min Jo Trønsdal Bævre
5-0 33min Gjermund Løfald
6-0 36min Gjermund Løfald
7-0 37min Bendik Talgø
8-0 49min Olav Nergård Tørset