Seier over Glimt

I et øsende regnvær spilte G-12 bortekamp mot Glimt tirsdag kveld.
Første omgang var jevnspilt og det gikk nesten 20 minutter før Jonas Rognskog scoret det første målet. Rett før pause dundret Jonas N Tørset ballen i mål fra skrå vinkel og Rindal kunne gå til pause med 2-0 ledelse.

Rindal klarte å holde trykket oppe i andre omgangen og fikk tre relativt kjappe mål fra Mats Haltli og Aksel Norli før Glimt reduserte to ganger. Hans Ole Røen Halle puttet det siste målet for Rindal før Glimt igjen var frampå og satte ballen bak keeper Lars Jonli. Med 6-3 seier var guttene godt fornøyd og tar nå pause fra seriespillet.

Disse var med for Rindal (mål i parentes): Lars Jonli, Mats Haltli (1), Gjermund Tiset, Aksel Norli (2), Jonas N. Tørset (1), Stian Bolme, Hans Ole Røen Halle (1) og Jonas Rognskog (1).