Seier og tap for guttelaget.

Så var fotballsesongen i gang for guttelaget. Vi har spilt 2 kamper og det har blitt en seier og ett tap.
Første kamp var mot Skaun/Buvik i Børsa på en meget god kunstgressbane.
Vi tok tak i kampen fra start av og produserte mange sjanser men det var Skaun/Buvik som skåret først. Vi ga ikke opp og det tok ikke mere enn 2 minutter før vi utlignet og derfra og ut kampen hadde vi fullstendig kontroll på kampen og vant fortjent 5-1.
1-0 17min
1-1 19min Steffen Jacobsen
1-2 29min Gjermund Løfald
1-3 57min Benjamin Kjølberg
1-4 64min Benjamin Kjølberg
1-5 66min Steffen Jacobsen
De som var med: Håkon Strupstad Mikkelsen, Svein Erik Glåmen, Aksel Eide, Simon Kattem Landsem, Olav Nergård Tørset, Brage Storholt, Bendik Talgø, Gjermund Løfald, Jo Trønsdal Bævre, Benjamin Kjølberg, Steffen Jacobsen, Lars Espen Mogset

Onsdag var vi på Hitra og spilte mot Hitra på Sandstad Gressbane. Vi startet kampen veldig dårlig og vi kom hele tiden på etterskudd og vant ingen dueller.
Og Hitra kunne gå til pause med en velfortjent 3-0 ledelse. Årsverste av oss.
Etter en liten oppstrammer i pausen bestemte vi oss for å brette opp ermene å gå utpå og vinne 2-omgangen for vi visste vi var bedre enn dette.
Vi tok tak fra start av i 2-omgangen og vant dueller og spilte fotball slik vi visste vi kunne og produserte mange sjanser. Men det ble bare med de 2 måla vi skårte. Hitra reddet 3 ganger på strek så det kunne ha blitt poeng.
Årsbeste av oss så klarer vi å spille sånn som vi gjorde i 2-omgangen så blir det mange poeng framover.