Seier mot Støren

Torsdag 11.juni spilte J14 siste bortekamp i vårsesongen. Denne kvelden var det Støren som var motstander.
Rindal gikk aggressivt ut og satte Støren under stort press. Som et resultat av det spillemessige overtaket var det svært fortjent at Rindal tok en tidlig ledelse ved Malin G. Løset. Like etter doblet Annabel Gåsvand ledelsen på skudd etter corner. Etter dette virket det som om jentene trodde at jobben var gjort og dermed kunne Støren skape ny spenning i kampen med ei skåring. Resten av omgangen ble jevnspilt, men uten flere skåringer slik at vi kunne gå til pause med ledelsen 2-1.

Andre omgang levnet ingen tvil om hvor seieren ville havne. Rindal dominerte banespillet nærmest totalt og skapte sjanse på sjanse etter mye godt spill. En småskadd Magnhild M. Bævre, som i første omgang spilte midtstopper, ble i andre omgang flytte frem som spiss for å "hvile" skadde bein. Dette viste seg å være et heldig trekk både helsemessig og i målprotokollen. Magnhild skåret nemlig omgangens 2 eneste mål.

Mot slutten av omgangen kom Støren mere med i kampen, og skapte et par store sjanser. Det var naturlig at jentene gikk tom for krefter etter hvert. For på grunn av skader og sykdom hadde vi ingen friske krefter å hente inn fra innbytterbenken i andre omgang.
Keeper for anledningen, Mali Løfald sto godt i mål og reddet sjansene som Støren klarte å produsere i sluttminuttene. Dermed ble sluttresultatet 4-1 til Rindal etter en bra gjennomført kamp av våre jenter.

Disse var med: Mali Løset, Mali Løfald, Kristin Nordlund, Malin G. Løset, Tonje Bjørnås, Elise Bjørnstad, Magnhild M. Bævre, Malin Bjørnås, Marie Gjerstad, Linn R. Skjermo, Annabel Gåsvand og Maren Rønning.