Poengdeling i dramatisk kamp

Hitra 2 besøkte Rinnvollen i et ufyselig vær lørdag. Vi overlater referatet til Trollheimsporten, som skriver dette om kampen:
"Det ble dramatikk da Hitra 2 gjestet Rinnvollen og Rindal FK i 5. divisjon i ettermiddag. Her ser vi Anders Møkkelgård nettopp har skalla sammen med en Hitra-spiller, som ble liggende til ambulanse kom. Det gikk bra. Da ledet Hitra 2-0. Etterpå kom Rindal FK meget sterkt og greidde 2-2 til slutt.

Hitra-spilleren var litt groggy etter sammenstøtet med Anders Møkkelgård - vi kan kalle det ei ufrivillig nedskalling - et hendelig uhell. Hitra-spilleren fikk et kutt i bakhodet og personellet i Rindal ambulanse såg det best å kjøre spilleren til Orkdal sjukehus for nærmere sjekk.

Dette skjedde midtvegs i andre omgang i 5. divisjonsoppgjøret på Rinnvollen. Da ledet Hitra 2-0 og Rindal hadde spilt utrolig svakt så langt. Særlig var angrepsspillet svakt, med lite bevegelse, trangt i midten og fravær av kantspill. Etter pause kom Rindal meir. De hadde trykket, men spilte seg til få sjanser. Farlige ble ikke Rindal før etter den ufrivillige pausen. Først reduserte Anders Møkkelgård med hodet etter corner. Da var det 20 minutter igjen. Bare minutter før slutt ble Vidar Grøset nydelig spilt igjennom og la ballen sikkert i hjørnet. Vegard Karlstrøm var nest sist på ballen ved begge målene. 2-2 var et heilt ok resultat. Med bedre spill i første omgang, burde Rindal ha vunnet kampen.
Rindal stilte slik: Bjørnar Nordlund - Alf Ole Elshaug, Anders Møkkelgård, Ronny Møkkelgård - Sondre Bjørnstad, Stein Gunnar Rønningsbakk, Vegard Karlstrøm, Vidar Grøset - Harald Røen og Bjørnar Nerland.
Benyttede innbyttere: Morten Jonli, Morten Møller og Jo Bjørnar Fiske."