Overlegen seier mot Flå/Lundamo

Torsdag 17. september spilte jenter14 på Flå stadion mot Flå/Lundamo.
Som hjemmekampen mot samme lag, ble også denne kampen preget av et stort spillemessig overtak til Rindal FK. Etter en første omgang med spill nesten bare mot Flå/Lundamos mål sto det 5-0 til Rindal.

Målskårere var Malin Bjørnås (1), Tonje Bjørnås (2), Malin G. Løset (1) Og Maren Høgholt (1). Maren var "lånt" for anledningen fra jenter 12-laget på grunn av mange skader og sykdom i spillerstallen til J14. Sporty gjort av Maren som spilte sin tredje kamp på tre dager!

Andre omgang ble naturlig nok en transportetappe der den eneste spenningen var hvor stor seieren skulle bli til slutt. Da dommeren blåste i fløyta for kampslutt sto det 9-0 i målprotokollen. Målskårere i andre omgang var Malin G. Løset (2), Malin Bjørnås (1) og Magnhild Moen Bævre (1).