Nytt tap mot National

Torsdag kveld var det National som var motstander for juniorlaget på Rinnvollen.
National viste fra start at de var det beste laget, og kunne gå til pause med en fortjent ledelse 4-0.
I andre omgang hevet Rindal seg noe og Olaf Karlstrøm reduserte til 1-4 for hjemmelaget. National fikk også ett mål i andre omgang og kampen endte dermed 1-5 til gjestene fra Trondheim.

Det må også nevnes at National fikk to straffespark i andre omgang. Det første gikk utenfor, mens det andre reddet Bjørnar Nordlund mesterlig.
Sondre Bjørnstad måtte gå av banen etter to gule kort når det gjensto ca 10 minutter av kampen.

Laget besto av: Bjørnar Nordlund, Brynjar Lo, Tor Bendik Mykkelgård, Lars Lund, Olav Magne Smevoll, Eirik Tørset, Bendik Talgø, Pål August Mykkelgård, Sondre Bjørnstad, Olaf Karlstrøm, Johannes Løset og Odd Inge Løseth.