Nesten mot serielederen

Torsdag 27. august spilte jenter 14 år første seriekamp etter sommerferien. Kampen ble spilt på en utmerket Rinnvollen-matte som har tålt regnværet i det siste meget bra.
Kveldens motstander , Melhus, var serieleder og ubeseiret i serien så langt i år. Melhus tok tidlig initiativet og styringa i kampen. Etter hvert kom Melhus til store målsjanser som til slutt også resulterte i skåringer. Ved halvspilt første omgang sto det 2-0 til bortelaget, men herfra og ut omgangen var det Rindal fk som styrte kampen og skapte sjansene. Malin G. Løset skåret for Rindal fk i denne perioden, slik at lagene kunne gå til pause med 2-1 til Melhus.

Andre omgang ble en eneste lang forsvarskamp for hjemmelaget og Melhus skapte mange farlige målsjanser. Heldigvis for Rindal FK, hadde Maren Rønning i mål en kjempekamp og gjorde sitt til at sluttresultatet bare ble 2-1 til Melhus. Melhus har et jevnt og godt lag og ble et nummer for store for oss denne kvelden