Knepent tap mot Svorkmo

Rindal møtte tabelltoer Svorkmo/NOI borte tirsdag kveld. Trollheimsporten skriver dette om kampen:
Midt i regnværet i kveld møtte Rindal FK Svorkmo/NOI på Svorkmo gras i 5. divisjon. Etter en bra åpning på kampen med 1-0 på et hodestøt fra Morten Møller, ble det for tungt i andre omgang og tap 2-1 i en svak kamp, der rindalingene faktisk burde hentet med heim alle tre poengene.

Rindal tok ledelsen etter 20 minutter og hadde kontroll på kampen. Svorkmo skåret ti minutter før pause på sin første sjanse og det stod 1-1 til pause. I andre omgang ble Rindal FK alt for baktunge og kom alt for sjelden fram til gode målsjanser. Det ble for tilfeldig og Svorkmo kontrollerte egentlig kampen etter en tidlig ledelse i omgangen. Stein Gunnar Rønningsbakk var tilbake fra Surnadal junior og det var trivelig å sjå han i Rindal-drakta igjen.

Rindal FK stilte slik: Bjørnar Nordlund - Morten Jonli, Anders Møkkelgård, Ronny Møkkelgård, Alf Ole Elshaug - Sondre Bjørnstad, Stein Gunnar Rønningsbakk, Vegard Karlstrøm, Jo Bjørnar Fiske - Morten Møller, Harald K. F. Røen.
Benyttede innbyttere: Bjørnar Nerland, Brynjar Lo og Yngve Bakken.