Knepent tap mot KIL/Hemne

Tirsdag 8. september på Skogsletta møttes Rindal og KIL/Hemne til fotballkamp i J14- årsklassen. Som vanlig når disse lagene møtes ble det en spennende og tett kamp mellom to jevngode lag.
Spillemessig var ikke dette en stor kamp, men spenningen var hele tiden til stede. En regnvåt og tung bane får ta noe av skylden for mange feilpasninger og lite konstruktivt spill.. Etter en første omgang med flere store målsjanser for Rindal sto det 1-0 til bortelaget.

Halvveis inn i andre omgang utlignet Mali Løfald for hjemmelaget etter at ei bestandig like innsatsvillig Malin G. Løset hadde "kriget" seg gjennom KIL/Hemne's forsvar. Etter skåringa til Rindal FK lå det i kortene at det laget som skåret neste mål også ville vinne kampen. Uheldigvis for oss ble det KIL/Hemne som skåret først. I skuffelsen over det innslupne målet ble det i sluttminuttene laget et straffespark som KIL/Hemne også skåret på. Sluttresultatet ble dermed 3-1 til KIL/Hemne.