Mur!
Mur!
Sondre Bjørnstad
Brynjar Lo i duell. Eirik Tørset t.h.
Gjestene fra byen åpnet best, og presset hjemmelaget bakover. Byåsen går opp til 1-0 når det er spilt ca 20 minutter. Rindal bruker derimot ikke lang tid på å utligne. Målet kommer på kontring. Eirik spiller igjennom Olaf Karlstrøm (bildet), som alene med keeper etter ballen iskaldt i mål til 1-1.
Etter vel 35 minutter får gjestene straffespark og går dermed opp i 2-1, som holder seg til pause.

Etter pause er det mer innsats i hjemmelaget, og det er Rindal som presser på for utligning.
Mot slutten av omgangen begynner det å tære på kreftene, og gjestene får igjen mer overtaket. Etter litt rot og en dårlig avklaring, punkterer Byåsen kampen med 3-1.

Dermed ble det nok et tap. Med litt mer flaks (og en del bedre kondis) kunne det fort blitt seier i dag.