Kjempekamp mot Leik

Rindal G12-2 spilte sin nest siste kamp for sesongen tirsdag kveld.
Vi tok turen til Korsvegen og møtte Leik i en forrykende og klissvåt kamp der våre gutter tok ledelsen etter kort tid ved Ottar Bence. Jarl Oskar Mykkelgård la på til 2-0 like etter. Så fulgte Ottars mål nr to for kvelden, Jørgen Halgunset og Lars Olav Kirkholt fulgte på. Vi gikk til pause med 5-0 ledelse.

I andre omgang gikk Amund Fagerholt på og ble belønnet med vårt mål nr 6 og deretter smalt Jo Svinsås til med vårt syvende. Leik fikk 2 mål i andre omgang. Vår forsvarsklippe Tølløv Heggem og keeper Kristian Glåmen sørget for det ikke ble mer.
Vi er kjempefornøyde med innsatsen gutter :) 7-2 over Leik var mer enn vi våget å håpe på.

G12-1 spilte mandag kveld sin siste kamp for sesongen. Der ble det til slutt tap 11-8 borte mot Orkdal 2.