Høstens første seier for J14

Mandag 31. august spilte jenter 14 mot Orkdal på Fannremsmoen.
Dette ble en kamp vi forbigår mest mulig i taushet etter en svak forestilling av oss. Etter første omgang sto det 5-0 til hjemmelaget. Andre omgang ble bedre for Rindal, i hvertfall resultatmessig, med 0-0. Dette var første gangen på fire oppgjør at vi ikke har vunnet over Orkdal.

Torsdag 3. september var det klart for høstsesongens første seier for småjenter 14 år. Etter tap i de to første kampene etter ferien var det godt å innkassere en solid seier igjen. Motstander var Meldal fotball og banen ble til slutt Heggøya. Vi kunne gå til pause med en trygg ledelse på 4-0. Ledelsen var heller liten etter mye godt spill og mange sjanser.

Målskårere var Malin G. Løset (2), Magnhild Moen Bævre (1) og Arnhild Myklegard (1).
Arnhild's skåring var en skikkelig perle av en skåring. Malin Bjørnås forserer helt ned til dørlinja og slår et perfekt innlegg som Arnhild ekspederer på hel volley i nota. Vakkert og etter den berømte læreboka.

I andre omgang blir det utrolig nok kun en skåring og den er det Linn Røen Skjermo som sørger for. Sluttresultatet blir altså 5-0 til Rindal FK.