8-1 79min Olav

De som var med: Vegard Rokkones, Lars Trønsdal Lund, Isak Haltli, Svein Erik Glåmen, Benjamin Kjølberg, Brage Storholt, Bendik Talgø, Aksel Eide, Håkon Strupstad Mikkelsen, Olav Nergård Tørset, Steffen Jacobsen, Lars Espen Mogset.

---------------------------

Den neste gjekk imot Freidig 2 på Skogsletta den 15/9.
Der styrte vi hele 1-omgangen og skapte sjanser hele tiden uten å slippe Freidig 2 til noen sjanser, men i 2-omgangen kom Freidig 2 mer med i kampen noe som var naturlig når vi ikke hadde innbyttere.
Men alle som var med gjorde en kjempejobb og vi vant fortjent 7-3.

7-3 80min Svein Erik

De som var med: Håkon Strupstad Mikkelsen, Lars Trønsdal Lund, Simon Kattem Landsem, Svein Erik Glåmen, Benjamin Kjølberg, Brage Storholt, Bendik Talgø, Aksel Eide, Olav Nergård Tørset, Lars Espen Mogset, Steffen Jacobsen.

I den siste møtte vi serieleder Skaun/Buvik, som var uten poengtap, på Skogsletta 15/9.
Guttene vartet opp med festfotball og skapte sjanser i fleng, med iskalde avslutninger foran mål og diverse glipper i forsvaret ble det en målrik kamp og vi vant fortjent 7-3.