vidar2009

Endelig en 3-poenger!

Seniorene tok tirsdag i mot Frøya 2 til kamp på Rinnvollen. Etter at det ble tap 6-2 i bortekampen tidligere i år, var det denne gangen Rindal som tok alle tre poengene.
Trollheimsporten skriver dette om kampen:
Rindal FK tok sesongens første seier da Frøya 2 ble slått 1-0 på Rinnvollen i kveld. Seieren var fortjent etter god kjemping, stor innsats og vilje. Det var skikk på forsvaret og Bjørnar Nordlund bakerst holdt "clean sheet" for første gang i år. Når Vidar Grøset skårer kan Rindal bokføre årets første trepoenger.

Det ble en spennende og brukbar fotballkamp på Rinnvollen til 5. divisjon å være. Rindalingene gikk til kampen uten respekt og viste stor vinnervilje og kamp om hver eneste ball. Vi har ikke sett laget så godt kjempende som i denne kampen mot Frøya 2. Det ble ei trivelig fotballstund på Rinnvollen.
Første omgang var jamn. Frøya startet best, men lyktes lite. Heimelaget duellerte godt og vant de fleste, var oppe i situasjonene og vant ballen mot stadig meir frustrerte Frøya-spillere. Det sto 0-0 ved pause.

I andre omgang var Rindal best, bortsett fra heilt mot slutten, da Frøya pressa på for utligning. Vidar Grøset (bildet) skåra kampens eineste mål etter 70 minutter. Han skjøt ballen i nettet fra kort hold etter at Frøya-keeperen hadde mistet et langt frispark inn i boksen fra Rindal-kaptein Lars Ole Heggem. Sjøl om Frøya pressa hardt på mot slutten skapte de utrolig lite. Den største sjansen til et nytt mål hadde Rindal da Vegard Karlstrøm hadde en suser med venstra i stolpen.

Med det kom Rindal opp i 4 poeng på fem kamper. Lørdag 13. juni møter de topplaget Glimt i ny kamp på Rinnvollen.

Laget i dag: Bjørnar Nordlund - Brynjar Lo, Lars Ole Heggem, Anders Møkkelgård, Vegard Karlstrøm - Martin Røen, Stig Fiske Strand, Arthur Sæter, Jo Bjørnar Fiske - Vidar Grøset, Yngve Bakken.
Benyttede innbyttere: Sondre Bjørnstad, Olav Magne Smevoll og Morten Møller.