Dobbelt-tap mot Sverresborg

Juniorene sesongåpnet borte mot Sverresborg 3. Hjemmelaget åpnet kampen klart best, og satte inn 1-0 tidlig i omgangen.
Johannes Løset ordnet balanse i regnskapet halvveis ut i omgangen, på lagets første sjanse.
Det var likevel Sverresborg som styrte kampen, og økte to ganger før pause.
Etter pause var det nesten enveiskjøring mot Rindals mål, og resultatet ble til slutt 6-1.

Disse var med:
Bjørnar Nordlund, Einar Bolme, Tor Bendik Mykkelgård, Brynjar Lo, Olav Magne Smevoll, Lars Lund, Eirik Tørset, Sondre Bjørnstad, Pål August Mykkelgård, Olav Langli, Johannes Løset, Harald Røen.

Neste kamp gikk på Rindal Grus, denne gang mot Sverresborg 2.

Denne kampen ble mer jevnspilt, og det var Rindal som tok ledelsen først. Det var det Harald Røen som sørget for (eller var det et selvmål?). 1-0 sto seg til pause.

Tidlig i andre omgang økte Johannes Løset til 2-0 for Rindal. Etter dette fikk gjestene to straffespark, og dermed 2-2. Sverresborg fikk nye krefter, mens hjemmelaget mistet litt motet, og dermed tok gjestene fra byen over mer og mer utover omgangen.

Med tre scoringer til mot slutten, kunne Sverresborg 2, ta hjem en 2-5 seier til slutt.

Bjørnar Nordlund, Johannes Løset, Lars Lund, Einar Bolme, Tor Bendik Mykkelgård, Brynjar Lo, Sondre Bjørnstad, Eirik Tørset, Olaf Karlstrøm, Harald Røen, Pål August Mykkelgård, Olav Magne Smevoll.