Årets første poeng mot Orkla 2

Orkla 2 var motstander for a-laget tirsdag kveld, på Orkanger kunstgress.

Det var hjemmelaget Orkla som åpnet kampen best, og som skapte det meste i første omgang. Og allerede etter 17 minutter får Orkla sitt første mål. det kommer etter en corner, og ender med selvmål av Rindal.
senior20090519009
22 minutter er spilt når hjemmelaget går opp i 2-0. Det målet kommer også etter en corner. Holding i feltet og dommeren peker på straffemerket.

7 minutter senere er det Yngve Bakken (bildet) som sørger for redusering for Rindal. Et merkelig mål som kommer etter at Orkla-forsvaret ser ut til å ha full kontroll. Keeperen forsøker å slå en pasning ut til back, men treffer i stedet Yngve som kan heade ballen i åpent mål. 2-1 står seg til pause.

Etter at hjemmelaget eide første omgang, er det i andre omgang Rindal som kjører på, og skaper det aller meste. Til tross for bra press på hjemmelaget, og flere store sjanser, ser det ikke ut til at ballen vil i mål.
Men 5 minutter før full tid får Rindal corner. Den ender opp over feltet hos Jo Bjørnar Fiske (bildet) som lobber den i mål til utligning 2-2.

Selv om det slett ikke var noen stygg kamp, fikk Orkla en utvisning midtveis i 2. omgang, mens Ronny Møkkelgård fikk det røde kortet på overtid.

Lagene hadde hver sin gode omgang, og uavgjort er vel greit nok. Selv om Rindal skapte såpass mange sjanser i andre omgang at det fort kunne blitt seier i dag.
Forøvrig også debut for Arthur Sæter i Rindal-drakta i dag. Arthur spilte i fjor for Søya.