6 - 0 over Orkdal

Tirsdag kveld, i et vått og surt vårvær, spilte jenter 14 år mot Orkdal på Rinnvollen. På forhånd var det ventet en tett og spennende kamp mot en jevnbyrdig motstander.
Kanskje var det de to tidlige skåringene til Rindal FK som kom til å prege kampen, slik at aldri var tvil om hvor seieren ville havne. Skåringer av Malin G. Løset sørget for at det sto 2-0 allerede etter 5 minutter. En skåring hver av Mali Løfald og Malin Bjørnås pluss enda en av Malin G. L. gjorde at hjemmelaget kunne gå til pause med ledelsen 5-0. En knallsterk omgang av Rindal FK!

Andre omgang ble preget av mange bytter og av at kampen i realiteten var avgjort. Linn Skjermo skåret Rindals mål i andre omgang og mot slutten av omgangen fikk også Orkdal sitt trøstemål, slik at kampen endte 6-1 til Rindal. En meget god kamp av hele laget, der det blir urettferdig å trekke frem enkeltspillere.