Yngve Bakken

3 nye poeng mot Meldal

Første kamp etter sommerferien for a-laget var mot Meldal 2 på Skogsletta fredag kveld. Før kampen lå Rindal ett poeng foran Meldal. Etter et forsmedelig 3-1 tap i vårkampen, var det et revansjesugent Rindal som entret banen.
Det var likevel gjestene som var hakket vassere i regnværet. Det var flere store sjanser, med tre stolpeskudd fra Meldal og ett fra Rindal. Det skulle likevel gå 40 minutter før det ble scoring, og det var det Meldal som sørget for. 0-1 til pause.

I andre omgang var innsatsen langt høyere hos hjemmelaget og Rindal tok fullstendig over kampen. Yngve Bakken (bildet) headet inn reduseringen etter vel kvarteret. Samme mann var frampå og satte inn 2-1 for Rindal noen minutter senere. Yngve var også sist på ballen når Rindal gikk opp til 3-1etter 70 spilte minutter. Ekte hattrick med andre ord!

Lars Ole Heggem fastsatte sluttresultatet til 4-1 med et skudd helt oppe i krysset like før slutt.

En meget god 2. omgang gjorde dette til en fullt fortjent seier. Mye bra spill i dag!