0 - 3 mot Bøfjord/Bæverfjord

A-laget spilte 2. påskedag treningskamp mot Bøfjord/Bæverfjord på Syltøran. I en treningskamp mellom de samme lagene tidligere i vinter, ble det stortap 7-1.
senior13042009013
Det var derfor ventet at vi fikk tøff motstand også i denne kampen, og allerede fra første spark på ballen var BB klart best. De presset oss bakover på banen, og skapte flere store sjanser. Rindal var knapt nok framfor BBs mål den første halvtimen. Mot slutten av omgangen ble det et noe roligere tempo, og Rindal kom litt mer med i kampen.

Allerede etter 9 minutter sto det 1-0 til Bøfjord/Bæverfjord. Forøvrig et meget fint mål!
25 minutter var spilt av omgangen, når BB går opp til 2-0, som også ble pauseresultatet.

Også i andre omgang er det BB som åpner best, og etter 8 minutter står det 3-0.
Bøfjord/Bæverfjord klart best også i denne omgangen, men Rindal henger greit med og kommer til noen sjanser. Likevel en fullt fortjent 3-0 seier til Bøfjord/Bæverfjord.

Vi er ikke helt i kampform enda. Generalprøven før sesongstart går mot Surnadal Junior lørdag 18. april, før Frøya 2 venter til første seriekamp 26. april.