Oppsummering J12

Da har J12 gjort unna tre kamper, og her kommer en kort oppsummering::-)

Forrige helg var vi i Buvika og spilte kamp mot Skaun. Det var tøffe jenter vi traff, og lenge var det usikkert om vi klarte å ro i land seieren, men med solid forsvar i 2. omgang klarte vi det og vi vant 8-10.

I dag tok vi turen til Orkanger, og startet med kamp mot Orkdal først. Pauseresultatet viste 6-5 til Orkdal, men med godt forsvar i 2. omgang og mer fart i angrep dro vi fra og "knuste" dem, og vant komfortabelt 11-17. Her var det gledelig at flere av spillerne kom på scoringslisten.
Den andre kampen for dagen gikk mot Orkanger, og her ble vi tatt litt på senga. De var tøffe og utnyttet vårt offensive forsvar. Orkanger ledet 13-5 til pause. I 2. omgang fikk vi satt forsvaret litt bedre og gikk tilbake til et mer defensivt forsvar. Vi fikk svar for strevet og med godt forsvar gikk det også bedre fremover. Vi vant 2. omgangen, men det ble desverre seier til Orkanger 17-12.