Harald Solviks minnemarsj

3. juli 2018 kl 17.00 – 19.00

Turstigruppa i Rindal vil hedre sin leder gjennom 20 år med en minnemarsj 3. juli. Han var drivkraften og den viktigste ressursen for å få på plass det fantastiske turstinettet vi har rundt i hele bygda. Her er det lagt ned et stort og uvurderlig arbeid med ryddig, merking, skilting og klopping.

fullsizeoutput_3a29
1+Skilting+i+lysløypa
HS
3
HS
Versjon 5
Turstier 3. juli

 

Marsjen vil gjennomføres i det flotte turstinettet som Harald har etablert i Igltjønna- og Åsaneområdet øst for Rindal sentrum. Start og innkomst er lagt til Rindal Skimuseum. Start vil være mulig fra kl. 17.00-19.00.

Fellestur

Kl. 17.30 er det for de som ønsker det mulig å bli med på en fellestur på den lengste runden på 10 km. Der vil Håkon Solvik fortelle litt om hvordan turstimerkinga er gjennomført. I tillegg vil lokalkjente fortelle om de ulike plassene på runden. Start fra Skimuseet.

4 forskjellige alternativer

For de som ønsker å gå alene har turstiene uendelige muligheter for lengde og vanskelighetsgrad, men det vil denne dagen være merket 4 alternativer. Det er 2 km, 4 km, 6 km og 10 km. 

Den korteste og letteste runden er 2 km og går flatt rundt Igltjønna. Denne runden er gruslagt og kan benyttes både av rullestolbrukere og de med barnevogn. 

Den lengste runden er 10 km og går i mer variert terreng. Med start fra Skimuseet går en lysløypa ut på̊nordsida og følger skilting mot Svartvassløa. Innenfor denne ytre stien er det mange muligheter for å ta en kortere eller lengre tur. Her har vi merket 2 sløyfer på henholdsvis og 6 km.

Det vil være drikkestasjoner langs løypa.

På Rindal Skimuseum vil det være mulighet til å få kjøpt seg mat og drikke i kafeteriaen. Utstillingen vil være åpent denne kvelden.