Minnemarsj5

Turstigruppa takker alle som deltok på Harald Solviks minnemarsj

Turstigruppa vil gjerne takke alle som deltok på Harald Solviks minnemarsj. Vi håper dere fikk en fin tur og en god opplevelse, og at marsjen inspirerer enda flere av dere til å benytte det flotte turstinettet i Rindal mer i framtida. 

Takk til alle komiteer som på kort varsel kunne stille på løypemerking, drikkestasjoner, guiding og registering av deltagere på Rindal Skimuseum. Takk til Nordmøre Scooter & ATV, Olav R og Arnfinn F for lån av ATV. 

Takk til Rindal Skimuseum og venneforeningen for ett godt samarbeid. Takk til Blæsten for konserten de hadde, selv for arrangøren kom dette overraskende. Turstigruppa vil selvsagt også takke Magne Løset for hytta.

Den største takken går uansett til Haralds familie som stilte seg positive til dette arrangementet så kort tid etter den triste hendelsen. I tillegg stilte de sporty opp under selve gjennomføringen. 

Turstigruppa

4. juli 2018 Les mer...

Hjertelig takk.

Hjertelig takk for minnegaven i forbindelse med Harald Solviks ufattelige bortgang.

Turstigruppa i Rindal IL

27. juni 2018
Harald solvik

3. juli 2018 kl 17.00 – 19.00

Harald Solviks minnemarsj

Turstigruppa i Rindal vil hedre sin leder gjennom 20 år med en minnemarsj 3. juli. Han var drivkraften og den viktigste ressursen for å få på plass det fantastiske turstinettet vi har rundt i hele bygda. Her er det lagt ned et stort og uvurderlig arbeid med ryddig, merking, skilting og klopping.

22. juni 2018 Les mer...

Minneord

Harald Solvik døde om ettermiddagen mandag 11.juni. Han ble vel 70 år gammel.

Dugnadsgjengen jobbet med skogrydding i lysløypa da en traktor kom i bevegelse. Harald stod med motorsag og hørselvern og oppdaget ikke traktoren før han kom under ett av bakhjula. Han døde av skadene noen timer senere.

Harald Solvik kom tidlig inn i et aktivt idrettsmiljø i Sportsklubben Troll. Han viste allerede i ung alder et stort talent i både langrenn og fotball. I junior- NM tok Harald medaljer både i langrenn og kombinert. Her i bygda var det både lite miljø og dårlige treningsforhold for hopp, så kombinertmedaljen var nesten oppsiktsvekkende, men det viste at her var det et stort idrettstalent.

Etter korte opphold i Løkken, Skeid, Bardufoss og Henning var han tilbake i Troll-drakta i 1974, og det ble tilsammen 307 kamper for A-laget.

Etter å ha tatt utdannelse gjennom forsvaret og Norges Idrettshøgskole, fortsatte han å utdanne seg som trener, og endte opp med landets høyeste trenerutdannelse, D-kurset, både i fotball og langrenn. Han var spillende trener og trener i Troll i tilsammen 8 år. Han trente også damelaget i 1.div. i fire år, og herrelaget til Surnadal ett år. I langrenn var han  trener i Mørelangrenn ett år, i IK Rindals-Troll tils. sju år. Harald trente også forskjellige kretslag i Sør-Trøndelag i flere år. I tillegg til alle disse treneroppgavene, hadde han flere jobber i tilknytning til idrett: Landsem skifabrikk, Sør-Trøndelag skikrets, Surnadal vgs. (idrettslærer) og daglig leder i både IK Rindals-Troll og Rindalshuset.

Siden oppstarten av turstigruppa i 1998, var Harald leder helt fram til sin død. Han var drivkraften og den viktigste ressursen for å få på plass det fantastiske turstinettet vi har rundt i hele bygda. Her er det lagt ned et stort og uvurderlig arbeid med ryddig, merking, skilting og klopping. I tillegg administrerte han arbeidet og fikk laget turkart over Trollheimen.

Ellers har han hatt en finger med i spillet med planlegging og utførelse av Småtrolluka siden oppstarten i 1984. Han var en ressursperson her også, og ble senest for noen uker siden bedt om å tre inn i ledergruppa.

Harald ble utnevnt som æresmedlem i idrettslaget i 2001.

Trøndersk Skilaug ble stiftet i 1998. Harald var laugets generalsekretær fra stiftelsesmøtet fram til han døde forrige mandag.

Vi husker Harald som den la til rette for fysisk aktivitet for alle i bygda. Utallige timer på snøscooter og traktorklipper for å legge til rette både for trimmere og aktive utøvere. De siste to åra har Harald brukt mye tid i arbeidet med nytt løypenett og ny lysløype

Harald Solvik etterlater seg et stort tomrom i idrettsmiljøet i bygda, i regionen og i hele landet. Likevel blir tomrommet aller størst i hans nærmeste familie. Våre tanker går først og fremst til dem.                                                                                                                     

Vi kondolerer og lyser fred over idrettsmannen, friluftsmennesket, familiemennesket og ildsjelen Harald Solvik sitt minne.

 

 

RINDAL IL

Ny tursti Grøsetmarka - Tifjellet

I fjor høst ble en ny sti mellom Grøsetmarka hyttefelt og Tifjellet ryddet og merket. I dag kom skiltinga også på plass.

25. mai 2018 Les mer...
Gaddfjellet

Fjelltrimmen 2018

Det er 17. året Fjelltrimmen arrangeres i regi av Turstigruppa i Rindal IL og i år er det 20 mål å velge mellom og er de samme som i fjor.

Husk at du kan gjennomføre dette både som vinter- og sommertur.

23. januar 2018 Les mer...
Torhøtta

Krus og T-skjorter - Fjelltrimmen 2017

Krus og T-skjorter for de som har fullført Fjelltrimmen 2017 er nå klare for henting hos Sport 1 Rindal fra onsdag ettermiddag. De som har bestilt både krus og T-skjorte betaler kr 150,-.

I år er motivet på kruset varden på Torhøtta og T-skjortene er grønne.

Vi oppfordrer ellers til å komme i gang med en ny fjelltrimsesong. Mange av måla egner seg godt for en skitur.

24. januar 2018 Les mer...

Krus og T-skjorter Fjelltrimmen 2017

Krus og T-skjorter for de som har fullført Fjelltrimmen 2017 er nå
klare for henting hos Sport 1 Rindal,.

De som har bestilt både krus og T-skjorte betaler kr 150,-.
I år er motivet på kruset varden på Torhøtta og T-skjortene er
grønne.
Vi oppfordrer ellers til å komme i gang med en ny fjelltrimsesong.
Mange av måla egner seg godt for en skitur.

 

24. januar 2018

Retningslinjer for publisering av bilder og film

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund minner derfor om hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.

Idrettsforbundet har laget noen enkle retningslinjer for å bevisstgjøre trenere, utøvere, ledere, frivillige og foresatte av barn i idrettslag. Retningslinjene er utarbeidet på bakgrunn av de krav som stilles i personopplysningsloven og åndsverksloven.

Det er viktig å ha respekt for barn, unge og voksnes integritet og rett til personvern. Noen kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde av. I enkelte tilfeller kan bildedeling få uheldige konsekvenser dersom medlemmet for eksempel bor på hemmelig adresse. Uønsket publisering og deling kan føre til erstatningsansvar og straffeansvar ifølge personopplysningsloven og åndsverkloven.

Informer om retningslinjene!

Norges idrettsforbund oppfordrer alle idrettslag, idrettskretser og særforbund om å gjøre retningslinjene for publisering av bilder og film kjent i sin organisasjon.

14. desember 2017 Les mer...
Torhøtta

Fjelltrimmen 2017

Alle som har sendt inn kort skal nå være registrert og dere kan kontollere om navnet er riktig skrevet og at det er riktig størrelse på T-skjorte. Gjelder spesielt fornavnet på de de som skal ha krus, da det er dette som skrives på kruset.

Gi en tilbakemelding på e-post til solvik@svorka.net eller send en SMS til 932 28 227 hvis du har kommentarer.

10. desember 2017 Les mer...
Bilde Gardfjellet

Fjelltrimmen 2017

Det er 16. året Fjelltrimmen arrangeres i regi av Turstigruppa og i år er det 19 mål å velge mellom. Siste året var det 254 personer som fullførte.

Nye mål i år er Sandfjellet og Gimshøgda. Begge utenfor kommunegrensa, men meget aktuelle mål for ivrige trimmere.

Bilde til høyre er fra Gardfjellet som er ett av turmåla.

23. april 2017 Les mer...
Picasa

Fjelltrimmen 2016

Fristen for innsending av registreringskort for Fjelltrimmen 2016 er nå ute.

249 personer har fullført i år (242 i fjor).

For at alle skal få kontrollere om de er kommet med på lista, at navnet er riktig skrevet og at bestilling av krus/T-skjorte er riktig legges nå lista ut for kontroll.

Gi en tilbakemelding på e-post solvik@svorka.net eller send en sms til 932 28 227 hvis du har kommentarer.

15. desember 2016 Les mer...
Uten navn1

Turstigruppa i Rindal IL arrangerer i år Fjelltrimmen for 15. gang.

Fjelltrimmen 2016

Opplegg;

I 2016 blir det ett nytt turmål;
Gardfjellet
975 moh.
Ligger på nordsida av Gråsjøen.
Start ved Gråhaugen (nord for dammen)
og følg traktorveien sørover 1 km til Kvennabekken. 100 m etter brua tar stien av oppover ryggen mot Sekkvatnet og videre til Gardfjellet.

Ellers kan en velge mellom følgende 17 mål; Skåkleiva, Storfjellet, Tifjellet, Ura, Garbergfjellet, Duvåsen, Gråurfjellet, Stokkfjellet, Resfjellet, Mjukinn, Raudfjellet, , Gaddfjellet, Tuva, Ruten, Torhøtta, Kvennbekktjønna og Slumpan.

NB! Det er ikke merket sti til Ruten og Gardfjellet foreløpig.

Kart; Turkart Trollheimen 1:75.000.

Toppene kan besøkes sommer eller vinter!
 

24. mai 2016 Les mer...
Skiløype Grønlifeltet

Støtte til oppkjøring av skiløyper i Rindal

Turstigruppa i Rindal henvender seg også i år til alle husstander i Rindal for å be om støtte til oppkjøring av skiløyper.

Alle husstander vil få en giro i postkassen i løpet av kort tid og vi håper på positiv respons. Også denne vinteren er det lagt ned en betydelig innsats for å legge forholdene best mulig til rette. Så langt er vi godt fornøyd med løypene vi har kunnet tilby og har fått mange positive tilbakemeldinger .
Ditt bidrag er med og støtter all løypeoppkjøring i Rindal.

Til de som ikke mottar giro, men likevel vil gi et bidrag, er vi svært takknemlig for det.

Konto nr er: 4111 14 29772


Turstigruppa i Rindal. 

8. april 2016 Les mer...
Bilde krus og T-skjorte

Fjelltrimmen 2015

Det er nå klart for å hente fjelltrimkrus og T-skjorter for dere som fullførte Fjelltrimmen 2015.

Også i år er det Sport 1 på Rindalstorget som har utleveringa.

 

De som skal ha krus eller T-skjorte har betalt for dette ved kjøp av registreringskort.

De som har bestilt både krus og T-skjorte betaler kr 150,- ved henting.

Registreringskort for Fjelltrimmen 2016 kan nå kjøpes ved Sport 1, Coop Nybø, Bunnpris, Deltrans og Hydro/Texaco.

17. februar 2016 Les mer...