Camp Trollheimen 2022

2022 ble første år med Camp siden 2019, etter to års pause pga. Covid. For første gang på flere år var det ikke fulltegnet, men det ble en fantastisk fin camp. 3 døgn med høyst varierende vær ble avsluttet i strålende sol, og vi vil takke alle deltagere for fantastisk fine dager sammen, med framifrå innstilling til både trening og søvn, godt humør og høyt sportslig nivå. De med lengst fartstid av instruktørene kåret det til «the best gang ever». HMS-avdelingen melder om at stupetårnet etter hvert holdt seg i fin balanse og at opptellingen etter myrfotballen nå er ferdig. Ingen deltagere lå igjen i myra. 😉

Vi håper årets Camp Trollheimen ga mersmak og at vi sees igjen neste år!
 

Bilder og videoer fra campen finner du i mengder på facebooksiden til Camp Trollheimen.
 

Et slikt arrangement får man ikke til uten mange gode hjelpere, så tusen takk til alle som har bidratt på mange fronter under Camp Trollheimen; kjøkkengjengen som står på fra tidlig morgen til sen kveld, engasjerte instruktører på høyt nivå, dedikerte fotografer som gir dere utallige bilder med sine Facebook-oppdateringer, matleverandører og alle andre som har bidratt med stort og smått på dugnad! Komitelista er nok på et tresifret antall.

Takk også til Saga Trollheimen Hotel for god service og et flott opphold i fine omgivelser for de som deltok på skisamling, og takk til Rindal kommune for tilgang til Rindal Skole og omgivelsene rundt.

Vi runder av med noen bilder som viser en del av det deltagerne har drevet med på camp. Takk til alle deltagere for en fantastisk innsats, instruktørene på både skiskole og skisamling var nesten litt skremt av det sportslige nivået, de har snart mer enn nok med å henge med. Best camp ever!

Og kanskje ses vi til samme tid neste år?