Endelig er sesongen i gong

J12 2020 - Trollheimsporten

Trollheimsporten har i dag en fin artikkel om sesongens første fotballkamp i Rindal. Det var J12 som var først ute etter Korona-pausen. Og det endte med en deilig seier 7-6 til Rindal.
Les hele saken på Trollheimsporten.no. (Foto: Karstein Mauset/Trollheimsporten.no)

13. august 2020 Les mer på Trollheimsporten.no

G16 7'er: Rindal 2 - Orkla 3 5-10

(Steinar 2, Erik 2, Sander)

Ingen stor avslutning for 7'er-laget i kveld, men sånn ble det, og fortjent seier til Orkla. Rindal IL skal ellers være bra fornøyd med å ha hatt et ekstra lag i serie på G16 i tillegg til 11'er-laget, langt større klubber som ikke klarer det, så takk til alle spillere som har gjort det mulig.

18. oktober 2017 Les mer...
G12 avslutning

G12 mot Kil/Hemne

Årsbeste av G-12 i årets siste seriekamp mot Kil/Hemne 2. Knallbra spill og topp innsats førte til en sterk 14-7 seier. Bra avslutning på en artig og innholdsrik sesong med en super gjeng.

17. oktober 2017 Les mer...
G13 seriemestre

G13 seriemestre!

G13: Mikkel, Oddvar, Ola, Niklas, Ådne, Lars, Jørgen og Jesper. Olve Bror og Daniel har også vært med oss gjennom sesongen.
Alle spillerne har hevet seg flere hakk, angrepspillerne scorer mye mål (95 på 10 kamper), det har blitt en midtbane med fine framspill og godt arbeid og ei forsvarsrekke som har full kontroll på de fleste angrepspillerne de møter. Og ikke minst en keeper som har blitt utrolig bra!! Ikveld var siste kampen for i høst, borte mot Gauldal, der ble det seier 12-6. Og da endte vi på 1.plass på tabellen. Så vi dro hjem fra Ler som SERIEMESTERE!

G16 6 oktober

G16 11'er, 2.div, 7.serierunde høst:

Rennebu - Rindal 1-5
(Emil, Steinar, Are, Sander 2)

Avdelingsvinnere 2.div (bænt fram seriemestera).

7-0-0 og 37-5 i målforskjell i høst, og enda har vi en runde igjen (mot Alvdal) før det er slutt på moroa. Men seriemesterskapet ble sikra allerede i kveld.

Sjuende strake (og fortjente) seier kom altså i kveld borte mot Rennebu. Gutta har fortsatt den gode utviklingen fra i vår både individuelt og som lag

6. oktober 2017 Les mer...

G16 7'er:

Malvik 3 - Rindal 2 12-12 (!)
(Sander 5, Emil 4, Wilaym 2, Mathias)

4. oktober 2017 Les mer...

G12 mot Lensvik

G-12 spilte sesongens siste bortekamp mot Lensvik der Rindal vant 6-5. Imponerende laginnsats der flere virkelig tok ansvar og flott spill til tider. Artig med 5 forskjellige målscorere.

3. oktober 2017 Les mer...

G14, 1.div 9er: Rindal - Sjetne 2-5

Det ville seg ikke i dag heller mot et veldig fysisk sterkt Sjetne. Gutta jaget tappert seiersmålet, men belønningen ble tre i mot helt på tampen. Dermed ble det kun en seier i høstsesongen, og det var mot Byneset som stilte på like vilkår som Rindal med 12- og 13-åringer på banen.

1. oktober 2017 Les mer...

J14 1.div Strindheim - Rindal 9-0

Det ble som ventet litt for tøft mot serieleder Strindheim idag. Vi startet bra, men ble for lette mot fysisk sterke byjenter som hadde full kontroll på ballen.

G16 11'er, 6.serierunde høst

Rindal - Meldal 2-0
(Sander, Edvard)...

Rindal med nytt langt skritt mot seriemesterskapet i 2.divisjon.

30. september 2017 Les mer...
G12 på Søyacup

J14 1.div Rindal - Klæbu 6-0

I årets siste hjemmekamp hadde jentene bestemt seg og gikk for seier! Vi ledet 1-0 til pause etter stangskudd, like over, like til side og bomskudd, det ville ingen ende ta. Tempoet gikk litt ned i 2.omgang og skuddene gikk i mål. Endelig fikk vårt trofaste publikum valuta for oppmøte. Tusen takk til alle som har møtt opp og støttet jentene i år. Nå gjenstår en hard kamp mot serieleder Strindheim imorgen og mot Astor senere i oktober.

G13 Orkla 4

G13 mot Orkla

Ukas andre kamp var borte mot Orkla 4. Det ble seier igjen, 7-4. Ved pause leda hjemmelaget, så vi hadde en super andreomgang. Mye bra spill denne gangen også, mange flotte framspill og fine mål! Og en god keeper.
Litt spesielt ble det, når de ikke fikk på flomlyset før det var 5 minutt igjen. Så storparten av andreomgangen var det ganske mørkt, men vi spilte bra i mørkret også. Vant andreomg 4-1.

29. september 2017 Les mer...

G16: Rindal 2 - Flatås 2 15-5

(Martin 6, Edvard 3, Ole Einar 2, Tobias, Chris, Håvard, Mik).

Målrik kamp i Rindalshallen i kveld da Rindal 2 vant klart mot Flatås 2. Dermed klatret de til en 2.plass i avdelingen. Spesielt 1.omgang var tidvis meget velspilt med godt offensivt spill, og ekstra takk til Even Bakken og Håvard H. Solvik (debutant på G16) fra G14 som gjorde en super innsats gjennom hele kampen!

28. september 2017

G12 mot Meldal

G-12 møtte i kveld Meldal borte på Løkken stadion. Mye bra spill å topp innsats resulterte i en grei 8-4 seier til Rindal. Artigt med så bra lagmoral, og gledelig med 4 forskjellige målscorere.

26. september 2017
G13 oppdal 2

G13 mot Oppdal

Denne gjengen leverte igjen. Seier 14-3 over Oppdal 2. Mye fint spill og fine mål. 6 forskjellige målscorere.