3 uavgjort og ett tap for a-laget

Fotball: Herrer senior

Herrelaget ha spilt fire kamper siden vår siste oppdatering her på hjemmesida, så det er på tide med en oppsummering!

Lørdag 21. mai var det klart for årets første hjemmekamp på eget gress, når Åfjord gjestet Rinnvollen. Fint spillevær, mye publikum og livate russ satte en fin ramme rundt kampen, men det ble dessverre ingen stor forestilling på banen. Kampen endte med 0-0 og poengdeling.

Trollheimsporten hadde denne reportasjen fra kampen: Poengdeling på Rinnvollen (trollheimsporten.no)

Fredag 27. mai tok herrelaget turen over Trondheimsfjorden til Vanvik. Til tross for flere store sjanser til begge lag ville det seg ikke framfor målet her heller, og det sto 0-0 i det vi gikk inn i overtiden. I det 92. minuttet kontrer Rindal etter en Vanvik-corner og Torstein Heggem kommer alene mot keeper og lobber elegant inn 0-1 til Rindal. Video av scoringa kan du se på youtube her: Scoring Rindal - YouTube. Gleden skulle derimot bli kortvarig, for fire minutter på overtid klarer ikke Rindal å stå i mot Vanvik-presset lenger, og hjemmelaget utligner til 1-1. Og demed ble det poengdeling også i denne kampen.

Tirsdag 7. juni var det klart for nok en kamp hjemme på Rinnvollen. Tiller 2 hadde tatt turen utover. Rindal hadde stort sett god kontroll på gjestene gjennom hele kampen, men klarte ikke selv å produsere de helt store sjansene. Daniel Hagen Eide var nærmest i sluttminuttene, men en god redning av Tiller-keeperen sørget for at det ble nok en målløs kamp, og poengdeling 0-0. Dermed var tredje strake uavgjortkampen et faktum.

Lørdag 11. juni var det igjen klart for en Fosen-tur, denne gang til Ørland. Rindal ledet her 0-1 til pause etter en scoring av Roy Bolme like før pause. Hjemmelaget sørget for at det sto 1-1 kvarteret ut i 2. omgang, og det lå an til å gå mot nok en uavgjort-kamp, men denne gangen holdt det ikke helt inn. På overtid setter ørland inn 2-1 og dermed ble alle poengene igjen på Ørlandet.

Vi kan vel oppsummere disse fire kampene med at det er en meget jevn serie, men også at Rindal har fått noe dårlig uttelling poengmessig.

Neste utfordring for a-laget er allerede førstkommende tirsdag. Da er det cupkamp på Rinnvollen! Dette er kvartfinale i Adressacupen avd sør, hvor Rindal gikk videre etter gruppespillet som ble gjennomført i mars. Nationalkameratene er motstander, og her er det vinn eller forsvinn.