Svært bra deltagelse, i fjor var det 22. Med så mange deltagere blir det en del ventetid, håper at det gikk greit.

Det vil bli avholdt premieutdeling m/pizza seinere (sted og dato publiseres på denne side). Premier til alle. Fra 11 år og oppover er det rangering. Disse får klubbmesterskapsmedaljer.

2. november 2018 Les mer...
41303396_1709822689119392_5854243009465417728_o

Resultater Lina Roindt 2018

Jon Arne Gaundal fra Steinkjer FIK vant årets Lina Roindt klart på tida 35,21 foran Johan Tøndel Hammer fra Børsa IL på på tida 36,57 og Ole Arnold Sødal fra Kyrksæterøra IL (37,03). Marthe Rødsgaard fra Rindal IL vant kvinneklassen på 50,17.

9. september 2018 Les mer...

Klubbmesterskap i terrengløp

Lett regn men ellers fine forhold under dagens KM i terrengløp.
Mange gode prestasjoner, men vi vil trekke fram Erik Løfald, som sprang på 5,51 på en runde, og var bare 2 sekunder bak den sterke løyperekorden.

24. august 2018 Les mer...
Løpskarusell3

Rindal Løpskarusell nr 3: Flott deltagelse og flotte løpsforhold.

41 deltagere på Skogsletta. Imponerende at de fleste løp 2 runder i den tunge løypa.  Raskest var Erik Løfald på 15,31, som er ny løyperekord med ett sek. Han hadde nok presset ned tiden en god del om han ikke skal på nytt løp i morgen. Fint løp også av Erik Kårvatn, som kom inn bare 4 sek bak Erik L.

17. august 2018 Les mer...

Reportasjer fra stevner/løp i perioden 30.06.-04.08

Pga forberedelser/gjennomføring av Trollheimsløp og St Olavsloppet, har det ikke blitt tid til referater her på hjemmesida. Her kommer mange i et jafs: Ræta Opp, Vassfjellet Opp, Blåfjelløpet, Singapore, 2 løp på Island, Sommerstevne Bislett (10.000m), Norges Vakreste Halvmaraton, Mefjellet Opp, Olsokløpet, NM Terrengultra, Syltoppen Opp, Jordbærtrimmen og Hadsel Maraton (10KM)

12. august 2018 Les mer...
DSC_0002

Rindal Løpskarusell nr 2 - Tjønna

En fin kveld for løping i kveld, to runder rundt Tjønna. Bra deltagelse, 38 mot 22 i fjor. Jørgen Halgunset kom på oppløpet i tet, men ble «overrumplet» av Erik Løfald, som kom med en kjapp spurt. Begge fikk samme tid, men Erik ville ha blitt dømt foran i en konkurranse med premiering. De fleste i stor fart, bare tre tok seg tid til å gå rundt. Det er plass til langt flere «mosjonister» i løpskarusellene våre.

15. juni 2018 Les mer...
Startfeltet i junior- og seniorklassen som løper 6 km

Trollheimsløpet 2018

Trollheimsløpet 2018 ble arrangert i flott vær med start og mål på Trollbanen søndag.

Trond Ørjan Eide (Strindheim IL) vant herreklassen og får dermed vandrepremien til odel og eie. Berit Mogstad (Rindal IL) vant dameklassen.
Resultatlistene ser du under les mer, mens flere bilder kommer på Rindal IL Friidretts facebooksider.

10. juni 2018 Les mer...
Resized__DSC8367_361

Løpsrapporter uke 20

Steinar Bøe har løpt 1.500m på Bislett, Bjørn Vonheim og Jørund Eldevik har deltatt i det 4. løpet av Bodøgampen, Lars Moholdt har deltatt i sitt tredje terrengløp på kort tid og Pål Sæther har løpt halvmaraton i Riga (les mer)

Bildet: Pål Sæther klar for halvmaraton i Riga.

21. mai 2018 Les mer...
P1010279

Reportasjer fra løp uke 10

Reportasjer fra Inov8 Trail-cup (Lars Moholdt), Tordenskioldsløpet (19 RIL-løpere), Bodøgampen løp 3 (Bjørn Vonheim og Jørund Eldevik), 300m på Øya (Anders Boye) og Malvikingen Opp (Kristian Engen Forbord)-

Bildet: Marthe Rødsgaard og Mali Røen Skjermo på Tordenskioldsløpet.

14. mai 2018 Les mer...
Løpskarusell 1

Rindal Løpskarusell: Fantastisk deltagelse

47 deltagere i et litt småsurt vær for publikum, men gode forhold for løping. Mange gode tider, trekker fram to, Erik Løfald løp på 9,15, løyperekord med 15 sek, og Mali Eidnes Bakken som løp på 10,07. Stor deltagelse som var påvirket av ei obligatorisk treningsøkt(!) for G16, men fortsatt plass til mange på et lavere nivå, det er lov å gå i løpskarusellen…..

11. mai 2018 Les mer...
Olavsstafetten

Nå øker konkurranseaktiviteten

Reportasjer fra Bodøgampens første løp (Jørund Eldevik), Nidelven Rundt (David Sommervold), Olavstafetten (4 lag), 1.500m på Ås (Helge Langen og Steinar Bøe), Inov-8 Trailcup (Lars Moholdt) og Bodøgampen andre løp (Bjørn Vonheim og Jørund Eldevik).

Bildet:
Anna Børset og Elise Bakken i fint driv på 1. etappe i Olavstafetten

8. mai 2018 Les mer...

Holmenkollstafetten 2018: Det ble nedrykk

Vi ble nr 18, 6 sek bak sikker plass, som er 16. plass.

Bildet (laget oppstilt i etapperekkefølge): 1. et. fv: Anders Boye, Helge Langen, David Sommervold (ikke på bildet) , Kristian Woldvik, Steinar Bøe, Andreas Dahlø Wærnes, Kristian Engen Forbord, 2. rekke fv: Per Wirèhn, Stian Oldervik, Tarjei M Mårdalen, Joachim Tranvåg, Erik Kårvatn, Sigmund Ofstad, Erik Løfald og Sigurd Fagerholt.

7. mai 2018 Les mer...
P1010271

Reportasjer fra løp i perioden 08.04.-19.04.

Her er reportasjer fra Fredrikstadløpet, Fjellseterløpet, Ørasprinten, Sognsvann Rundt, Trønderjogg, Parkløpet og Sentrumsløpet. I reportasjen ligger linker til 3-RIL-adelskalendre: Fjellseterløpet, Ørasprinten og Trønderjogg.
Bilde fra Ørasprinten:
Fv Erik Kårvatn, Sigmund Ofstad, John Woods, Fredrik Lillevik og Tor Jarle Bolme

25. april 2018 Les mer...
Mali og Mathilde

Oppsummering konkurranser mellom nyttår og påske

I helga er det åpning av konkurransesesongen for fullt. Det er derfor på tide med en forsinket oppdatering med reportasjer fra de konkurransene som har vært så langt i år. Her er omtale fra: 3.000 m i Ranheimshallen,15.01.18. med 11 RIL-løpere, Sebastian Børset har løpt 400m i Ranheimshallen, Helge Langen løp 3.000m i InnendørsNM, Alf PetterBøe 10km i Ålesund, Henrik Aasbø løp sin 134. maraton i Trondheim, 3.000 m i Ranheimshallen, 12.02.18. med 8 RIL-løpere, Mali og Mathilde Eidnes Bakken har deltatt i UM og Tom Frode Theigmann løp 5 km i Vinterkarusellen på Leangen (les mer).

Bilde: Mali og Mathilde i UM Innendørs