St Olavsloppet: Bestilling av overnatting og middagsbuffé

En del har fått beskjed om side etapper. Etter hvert som dere har bestemt dere hvor dere skal ha overnatting, gi beskjed til tbolme@mbotten.no. Vi har som tidligere år, reservert plass natt til torsdag på Bakketun Folkehøgskole, deretter to netter på Brunkulla i Åre. I tillegg har vi bestilt overnatting på Scandic Østersund Syd og middagsbuffé på samme sted lørdag. I fjor var 47 personer til middag. Der ble bl a deltagermedaljene delt ut. Priser og annen informasjon finner du under les mer.

ST.OLAVLOPPET 2015

OVERNATTING/MIDDAG AVSLUTNINGSDAGEN

GENERELLT:

Rommene vil være fordelt (navneliste ligger i resepsjonen) når dere ankommer. Hvis ikke, vent til lista er på plass.

BETALING/BESTILLING OVERNATTING: NB: SVÆRT VIKTIG: Rom er reservert, dere bestiller til tbolme@mbotten.no. Når det gjelder Verdal og Åre betaler dere til oss i NOK. I Østersund (SEK) betaler dere direkte i resepsjonen på hotellet.

 

VERDAL ONSDAG 24.06., Bakketun Folkehøgskole

Bakketun Folkehøgskole, Verdal. Prisen er kr 400,- pr. pers. om det er i dobbeltrom eller i enkeltrom. Dette inkluderer oppredd seng, håndduker og frokost.

Det koster kr 40,- å få smurt matpakke. For øvrig er det et tekjøkken i enden av hver gang.

Kommer du fra Trondheim, sving av E6 til Verdalsøra. Følg Fv757 over brua videre gjennom to rundkjøringer, til du tar til venstre i den tredje. Deretter skarpt høyre ved vårt faste spisested, Siciliana, som har adresse Volhaugvegen 16. Fortsett Volhaugvegen i ca 500m (pass deg for Norges verste fartsdumper!!), før du kommer til Bakketun (Volhaugvegen 40). Hvis du kommer til Stiklestad, har du kjørt 3 km for langt. Kart her.

Kommer du etter ”løypa” nordfra, ta av i første rundkjøring 3 km etter Stiklestad. Ta skarpt til høyre i første kryss, ved nevnte Siciliana.

 

ÅRE TORSDAG 25.06. og FREDAG 26.06., Brunkulla

Brunkulla er et leilighetskompleks med topp standard, som ligger like ved Åre Fjällby. Store leiligheter (80 kvm) m/kjøkken, 2 bad, 4 soverom med 2 senger i hvert rom. Sjølhushold.

Pris pr person NOK 200,-.

NB for de som har bodd på Brunkulla tidligere, NYTT STED FOR Å HENTE UT NØKLER. Når man kjører etter E14 inn mot Åre, så svinger man av til venstre i et kryss der man tydelig ser Åre Kabinbana fra vegen. Se kart med bilde her. Nøkler får man utlevert i resepsjonen i Kabinbanan og et kart hvor man ser hvor man kjører videre for å finne Brunkulla.

Om man kommer seinere enn kl 1700, (kl 1900 på fredag)så ligger nøkkelen i en kasse i entrén. For å komme inn der må man ha en kode, ring 952 37030 for å få denne. Men er det mange nøkler som ikke er avhentet ved stengetid, vil de ha åpent lengre.

NB1: Rommene må rengjøres før de blir forlatt!!!

NB2: Ta med sove- eller lakenpose.

 

ØSTERSUND LØRDAG 27.06. Scandic Østersund Syd

Overnatting er bestilt på Scandic Østersund Syd.

Enkeltrom: SEK 750,-

Dobbeltrom: SEK 425,- pr pers

3-sengsrom: SEK 350,- pr pers

4-sengsrom: SEK 312,50- pr pers

Dette er altså priser i SEK og er inkl frokost.

Hotellets beliggenhet: Krodikesvägen 97. Kjør ca 3km etter Rådhusgatan mot sør. Ligger like før man kommer til Østersund Camping og Storsjøbadet. Kart her.

 

LØRDAGKVELDEN

I fjor var vi samlet 47 til en trivelig middag, der vi bl annet delte ut deltagermedaljene. Tør vi håpe på like mange i år også?

Middagsbuffèen koster SEK 119,- pr person, samme pris som i fjor.

PROGRAM ETTER INNKOMST LØRDAG 28. JUNI

Kl 1930

Fra kl 2130

Middag m/medaljeutdeling på Scandic Østersund Syd” (der de fleste bor).

Bankett for de som ønsker det, på Scandic Østersund City .

 

BESTILLING OVERNATTING OG MIDDAG

De som vet hvilke dager de har behov for overnatting, bes sende bestilling på overnatting til tbolme@mbotten.no så snart som mulig. For de som har bestemt seg, gir samtidig beskjed om du vil delta på middagen lørdagskvelden.