Lina Roindt: Tusen takk til alle deltagere, publikum, komiteer og sponsorer

Det er med ydmykhet vi retter en takk til alle som bidro til at dette ble en stor dag. I «alle» inkluderes også de som steller med været. Lina Roindt har «kollidert» med godvær de ti siste årene!!!

For å illustrere hvor stort dette arrangementet er, ble det i rekordåret 2010, opptalt alle deltagere som var bosatt i kommunen. De utgjorde 12 % av kommunens innbyggertall!!! Noe som betyr at det var mer enn en av ti av bygdas befolkning som var ute og mosjonerte i LR den dagen.

Deltagerne i trimklassen kan starte mellom kl 1200 og 1400. Vi har imidlertid innfunnet oss med at de fleste likevel møter i god tid før 1200. Sjøl om vi de siste årene har åpnet for forhåndspåmelding, slik at det er to utleveringssteder av startnummer, vil det nødvendigvis bli noe kø. Vi tjuvstartet noe med «åpninga» og da klokka var 1210, var bortimot 200 av de totalt 253 som deltok i trimklassen, registrert!!!! Vi har ikke ambisjon om å øke denne kapasiteten, for da blir problemet større i den andre «enden», innkomsten. Trykket ved innkomsten,  har avtatt noe, ettersom det er langt flere enn tidligere år, som går/løper «Stor-Lina».

Et «tiltak» ville ha avhjulpet en del: Det var mange av de som deltok i trimklassen som brukte bare rundt en time, disse burde ha stilt i konkurranse- eller mosjonsklassen for tidtakning :-)…. Det var fin økning i konkurranseklassene i år, men skal vi få økt deltagelsen der ytterligere, er det vi sjøl som må gjøre det, for terminlista er svært tett, bl a annet er vi klemt mellom Trondheim Maraton og Oslo Maraton, to av de største mosjonsløpene her i landet.

Næringslivet støtter Lina Roindt med annonser og gavepremier. Vi takke alle som har støttet oss. Her ser du en oversikt over våre støttespillere.

Vi håper at vi får se dere også neste år.