Uavgjort mot Meldal

Fotball: Herrer senior

A-laget til Rindal IL fortsetter sesongoppkjøringen og møtte mandag kveld Meldal til treningskamp på Orkanger. Kampen ble spilt over tre ganger 20 minutter. Det ble en jevn kamp mellom de to naboklubbene, og det var vel også helt greit at det ble 4-4 til slutt.

Sander Landsem Kattem (arkivfoto: Driva)

En del skader og sykdom i troppen gjør at vi stiller med litt lite folk i dag, men ungdommene Bjarte Rindal og Morten Møller, samt debutanten Jørgen Moen sørger for at vi likevel stiller et slagkraftig lag. I tillegg avtaler vi å låne to meldals-spillere i siste omgang for å spare litt føtter.

Jevn åpning på kampen, men Rindal bruker bare knappe ti minutter på å finne nettmaskene. Daniel og Sander spiller vegg gjennom Meldals-forsvaret og Sander setter ballen sikkert i mål.
8 minutter senere er meldalingene frampå og får lagt inn fra høyre. Ballen heades i mål fra 5 meter, og dermed like langt.
Dermed står det 1-1 etter den første 20-minutteren.

I andre omgang er Meldal noen hakk kvassere enn våre gutter og etter 27 minutter øker de til 1-2. Nesten identisk scoring, med innlegg fra høyre som stanges i mål.
Og like før 2. pause, header Meldal også inn 1-3. Det står seg til pause. Ikke ufortjent etter denne omgangen.

I 3. og siste omgang har Rindal byttet om litt og får spillerne på mer vante plasser, og det gir umiddelbart resultat. Bare 2 minutter er spilt når vi kommer rundt på høyre. Innlegget treffer Daniel som setter ballen i mål fra rundt 16 meter. 2-3.
To minutter til er spilt når vi nok en gang erframpå. Denne gang er det leiesoldat Vidar Røttereng som får gleden av å sette inn 3-3.
Rindal gir seg ikke med dette, og etter 48 spilte minutter er det våre to innbyttere i andre omgang som står for regien. Jørgen Moen legger inn fra høyre og Morten Møller stanger ballen i mål i kjent stil. Dermed er vi i ledelsen 4-3.

I siste spilleminutt kontrer Meldal. Vi vinner ballen, men får ikke klarert skikkelig og Meldal setter inn 4-4. Dermed ender det med et broderlig uavgjortresultat, som alt i alt er helt greit.

Vi spiller nok en god treningskamp, og viser at vi er fullt på høyde med Meldal som tross alt spilte i 4. divisjon i fjor (men som altså måtte ta turen ned og skal møte Rindal i årets 5. divisjon).