Oddbjørn Hgge,

St Olavsloppet dag 4

I dag fikk vi vist oss fra vår store bredde. Ettersom de offisielle resultatlistene ikke er kommet på nett ennå og "liveresultatene" viser ikke klubbklassen og heller ikke sammenlagtresultatene, blir dette en foreløpig rapport. I morgen håper vi å få lagt ut bilder fra i dag. Vi stilte i dag med 4 lag, dvs vi fylte opp 54 etapper. Lag 1 og 2 stilte i klubbklasse.

Lag 1 ble nr 3 i klubbklassen, og økte ledelsen til Bratsberg som kom på 4. plass. Dermed bl...e det tredjeplass og kr 9.000,- i premiepenger, klart bak Strindheim og Namdal. En sortering av "godkjente" klubblag, anslår vi at lag 2 i dag ble nr 10. Ettersom laget var nr 13 etter 3 dager, så blir det garantert premiepenger også på lag 2.
Damelaget og 3. laget ble i dag hhv nr 9 og 15 av 28 lag. Hvis damelaget hadde stilt i dameklassen, ville laget ha blitt nr 5. Neste år, når stafetten har sin målgang i Østersund, føler vi oss sikre på at damelaget fyller alle fire dagene.
Bildemessig, lar vi han som har vært lagleder for lag 3 hvert år siden 1996, Oddbjørn Heggem, representere oss. Han løp sitt 10. løp i dag, og i går kveld mottok han Sigurd Røens Idrettspris for sitt mangeårige idrettsarbeid. Vel fortjent!