Sprintstevne Ranheimshallen, 10 km i Ålesund og 3.000m i Ranheimshallen

Linn har løpt 60m, Alf Petter 10km og 10 fra RIL løp 3.000m.

Sprintstevne, fredag 11.02.17, Ranheimshallen, Ranheim IL

Linn Røen Skjermo deltok i Ranheim sitt sprintstevne på 60m. Hun kom inn på 8,66 og ble nr 12 av 15 løpere. Dette er 7 hundredeler bak persen og hennes tredje beste 60m. Var fornøyd med starten, men stivnet litt på slutten.

En liten kuriositet: Av resultatlista, ser vi at Linn løp i heat B. Der løp hun sammen med ei Bjørnstad og ei Grønli Myklegard. Med andre ord, rene Rindalsheatet…..

Komplette resultater

Ålesund Vinterkarusell løp nr 4, 10 km, lørdag 11.02.17, Brusdalen, Ålesund

Glimrende forhold i det 4. løpet i Ålesund Vinterkarusell, sol, minus 2 grader, bart og vindstille. 2 mann stakk fra start, mens Alf Petter løp sammen med 2 andre. Den ene slapp etter 5 km, den andre etter ca 7, dermed ble det en tredjeplass totalt og en klar klasseseier i M50-54. Og tida ble svært god, han kom inn på 37,26 som gir ei km-tid på 3,45.

Dette til tross for at det var ingen oppladning til løpet. Dagen før gjennomfør han ei intervalløkt: 6x1.500m!!!

Vinterkarusell løp nr 4, 3.000m, mandag 16.01.17, Ranheimshallen, Strindheim i.l.

Stor deltagelse, 152 deltagere fordelt på 4 heat. Løperne valgte sjøl heat, ut fra antatte tider.

Vi stilte med 10 løpere. Se faktabox nedenfor, men vi vil framheve vår klart bestemann, Kristian Engen Forbord. I sin andre sesong som løper, kommer han inn på 9,05,5, temmelig nøyaktig 20 sek raskere enn i fjor. Hans splitt-tider: 2,59-3,04-3,02. I fjor tok melkesyra overhånd allerede etter 1.000m. Ett år med løping har «virket»…..

Av faktaboxen ser man at alle som deltok på tilsvarende 3.000m for en måned, forbedret sine tider.