NETTBUTIKK FOR KJØP AV KLUBBKLÆR

Link til nettbutikk

Som de fleste brukere av Trimtex-klubbdesign, har vi nå åpnet nettbutikk. Vi kan nå tilby klubbklærne til lavere pris enn tidligere, men det blir et fraktpåslag på kr 89,- pr ordre. En familie bør derfor påse at man legger inn kun en ordre for hele familien. Gjør også oppmerksom på at man kan bestille klær fra Trimtex som ikke inngår i vårt klubbdesign med 25% rabatt på samme ordre.

Noen vil være usikker på sin størrelse. Hvis man ikke kan prøve hverandres klær, er det to gode hjelpemidler. Når man klikker på produktet, så klikk inn på «Hva er min størrelse» og lenger ned på siden, ligger en Størrelsesguide.

Vi kan nå tilby langt flere klær i damemodeller enn tidligere.

NB navneendring: Vi har en uforet overtrekksjakke/bukse kalt Trainer. Vi har også hatt en foret utgave som har vært benevnt som Trainer Pluss. Den har nå navnet Ambition.

Vi åpner nettbutikken for bestillinger mandag 13. februar

Her er en tekst vi har mottatt fra Trimtex om innlogging og bruken av nettbutikken:
Nettbutikken stenger 26. februar med forventet levering sinest i uke 15.

Neste salgsperiode vil bli i midten av august.


Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter at nettbutikken er stengt.
 
Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA
 
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
 
«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
 
Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: RindalIDRET22
 
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her:https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html
 
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
 
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox som nettleser for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.