J12 i lokaloppgjør

J12 har hatt lokaloppgjør mot Surnadal i dag, og vi vant 15-17 (8-9).

Godt forsvar danner grunnlaget for bra angrep, og godt forsvar vil jeg virkelig si at vi hadde i store deler av kampen i dag - gøitt å sjå! Vi fikk også fart i ballen i angrep, og vi gikk til pause med ledelse 8-9, og hadde stor tro på at dette kunne gå. En liten "dropp" i forsvaret i begynnelsen av 2. omgang, og litt usikkerhet om vi klarte å ro dette i land.... Men vi reiste oss igjen både i forsvar og angrep, og det ble seier!! Alltid litt spesielt disse lokaloppgjørene, og så godt når det går vår vei.

19. november 2016

Oppsummering J12

Da har J12 gjort unna tre kamper, og her kommer en kort oppsummering::-)

Forrige helg var vi i Buvika og spilte kamp mot Skaun. Det var tøffe jenter vi traff, og lenge var det usikkert om vi klarte å ro i land seieren, men med solid forsvar i 2. omgang klarte vi det og vi vant 8-10.

13. november 2016 Les mer...

Handball J12

J12 fulgte opp damelaget, og kan vise til seier 15-3 (9-0) over Hitra i Rindalshuset. Mye godt forsvarsspill og guts til å prøve i angrep.

29. oktober 2016 Les mer...

J12: første seriekamp Meldal - Rindal 13 - 13 (8 - 6)

Smånervøs før kamp og litt høye skuldre på begge lag gjorde til at dette ble en svært spennende kamp. Meldal var tøffe i forsvar og veldig gjennombruddshissige i angrep. Vi slet litt med å "ta" dem i forsvar, men ut over 2. omgang forsvarte vi oss godt, og klarte å ta inn de to målene de lå framom oss til pause. Det kunne ha gått både den ene og andre veien, så uavgjort var et godt resultat syntes vi alle.