Info om Rindal Løpskarusell

Terminlista er full av løpstilbud, men det virker som om mange føler at terskelen er for høy til å delta i disse. Vi har konstatert at mange av våre deltagere i St Olavsloppet ikke deltar i andre løpskonkurranser. Vi håper derfor at vår løpskarusell skal få et uhøytidlig preg.

 Noen hovedpunkter:

  • Fellesstart uansett alder og kjønn, alle i en klasse med alfabetisk resultatliste. Alle som bruker lengre tid enn 7 min pr km, vil som eksempel, få registrert 21 min som sluttid i ei løype på 3 km. De som bruker lengre tid enn 7 min pr km, og vil ha registrert sin tid, registrerer den på egen klokke.
  • Ingen nedre aldersgrense (start vurderes i samråd med foreldre, men det er naturlig at 10-11 åringer som planlegger å delta i St Olavsloppet, bør delta for å ”lære seg” hvor langt 3-4 km er).
  • Løpskarusellen vil naturligvis være åpen for alle, men det viktigste for oss er å få til et tilbud der også utøvere som f eks deltar på tredjelaget og damelaget i St Olavsloppet, føler seg hjemme.
  • Påmelding ved start. Startnummeret som man får første løpet, skal man beholde og bruke de i resterende løp.
  • Saft å få ved innkomst.
  • Felles oppvarming til musikk ca. 20 minutter før løpsstart.

DATOER:

TORSDAG 7. MAI KL 1800. Start/mål Torshall (Litj-Lina) 2,9 km (se kartutsnitt over). Vi løper kortløypa i Lina Roindt, dvs etter gangvegen østover, ned om Trøa og Rinnvollen. Opp om Evjen og derifra etter gangvegen til Torshall.

FREDAG 12. JUNI KL 1800. Start/mål Tjønna. To runder dvs 3,8 km. Løypa går opp fiskbeinsbakken, slik at traseen blir 100% lik løypa i klubbmesterskapet.

MEDIO AUGUST. Start/mål Skogsletta. 2 ”runder” i lysløypa. Ca 4 km i terreng. Endelig dato her blir bestemt når dato for klubbmesterskap i terrengløp blir bestemt.

 

Åpent for påmelding i alle løp, fra kl 1715.

 

Kontaktperson for løpskarusellen er Kjetil Fagerholt, 975 68497 eller kjetil.fagerholt@iot.ntnu.no