Fotballsesongen er i gang!

Treningskamp for a-laget

A-laget hadde i dag sin første økt utendørs for året. Anledningen var treningskamp mot Meldal på Orkanger. Rindal stilte av ulike grunner med en litt redusert tropp i dag, og Meldal er tross alt en divisjon høyere enn Rindal. Dermed var Meldalingene store favoritter før kampen.

Vi kan ikke skylle på noen andre enn oss selv for at vi mister ballen enkelt på egen banehalvdel før det er spilt 4 minutter og dermed får Meldal en enkel jobb med å sette inn 0-1 alene med keeper Anders. En dårlig start. Og det kunne fort blitt mer, for vi sliter innledningsvis med alt for mange og enkle ballmiss i farlig posisjon.

Årets første økt utendørs mot Meldal

Men vi vinner også ballen på Meldals banehalvdel, og etter 13 minutters spill runder Roy keeper, men fra meget skrått hold går ballen like utenfor. To minutter senere blir Roy igjen spilt gjennom, men hard presset blir det ingen god avslutning og keeper redder.
Meldal har mye ball og presser oss ganske bra i store deler av omgangen, uten at de kommer til de helt store sjanene utover ii omgangen. Vi vinner ball og kontrer innimellom og skaper vel så mange store sjanser som Meldal i 1. omgang, uten at det blir flere mål til noen av lagene før hvilen.

6 minutter ut i 2. omgang mister vi igjen ballen i bakre rekker og det ender med en noe unødvendig corner. Den setter Meldal i mål, og øker dermed til 0-2. Og bare fire minutter senere får de gulkledde frispark like utenfor hjørnet av sekstenmeteren, og øker da til 0-3.

Og når også et langskudd fra 25 meter går i stanga og inn bak keeper Stian, står det plutselig 0-4 før kvarteret ut i 2. omgang. Da blir det tungt og Meldal har tatt fullstendig over kampen. I det 67. minuttet kommer Meldal rundt på venstrekanten, og øker til 0-5.

80 minuter er splt når Rindal endelig lykkes. Det er Stian B som sender en stikker gjennom til Roy Bolme som sikkert setter inn reduseringa til 1-5.
5 minutter før full tid fastsetter Meldal sluttresultatet til 1-6.

Det er heldigvis bare februar ennå, og god tid til å rette på feilene før serien starter. Tidvis viser vi gode takter i dag, men kampen preges av fryktelig mange feilpasninger og ballmist som gjør at det blir hele 6 baklengs.

Og selv om det ikke er seriekamp før 20. april, skal a-laget allerede til helga spille om poeng. Da er første runde i gruppespillet i OBOS-cupen. Da er det Kvik 2 som står på motsatt banehalvdel på kunstgresset på Lerkendal. OBOS-cupen består av 3 gruppespillkamper før påske. Vinneren av gruppa spiller sluttspill i høstsesongen. Foruten Rindal og Kvik 2 består vår gruppe av Fram og Jonsvatnet.