Fjälltopphelgen i Ramundberget

Jo Svinsås og Aksel Norli gjorde det veldig bra under Lilla Fjälltopploppet i Ramundberget lørdag, og kom på henholdsvis 3. og 5.plass. Hallvard Løfald deltok i Stora Fjälltopploppet, og gikk inn til en flott 9.plass. Søndag var Jo med på KnallCrossen, og endte på en sterk 8 plass i den store 15-16-årsklassen.

Fjelltopploppet 13

Flere av våre løpere er i Sverige i helga, og deltar på skirenn under Fjälltopphelgen. På fredag var det 100 meter supersprint i sentrum av Ramundberget, og der deltok Hallvard og Gjermund Løfald. Hallvard ble nr.27, og Gjermund nr. 30 etter prologen, så begge gikk videre, men ble utslått i sitt første heat etter prologen.

Søndag gikk KnallCrossen som er et utforløp med langrennski og påbudt hjelm. Det kjøres først prolog som starter i øvre delen av Bruksvallarna, og med målgang nede på skistadion. De 10 raskeste i hver klasse kvalifiserer seg til HeatCrossfinalen. Jo Svinsås var eneste rindaling som startet i dag, og han gjorde det veldig bra. Han ble nummer 8 etter prologen, og gikk dermed videre til semifinalen. Der ble han nummer 4 i sitt heat, og ble dermed slått ut.

Se alle resultater HER