Camp Trollheimen - 2022

Arrangeres 4.-7. august (uke 31)


Påmelding: Meld deg på HER. Påmeldingslinken aktiveres 1. februar. I likhet med tidligere år, har vi satt et tak på hvor mange utøvere vi tar inn. Her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Merk at Camp Trollheimen i år arrangeres for utøvere i alderen 10 til 14 år (2008-2012).

Camp Trollheimen – skiskole:
Overnatting og alle måltider på Rindal skole. Dette er et tilbud til utøvere i aldersgruppen 10-14 år (2008-2012). Rindal skole ligger midt i Rindal sentrum og er bare et steinkast unna flotte treningsfasiliteter ved Igltjønna. Overnattinga vil finne sted på klasserommene på skolen. Skolens kantine vil være samlingssted for måltidene. I nabobygget til skolen finner vi Rindalshuset, der skiskolen vil benytte garderober nder campen.

Skiskolen vil ha lekbasert trening og grunnleggende rulleskiferdigheter som hovedfokus for treningsøktene. Den lekbaserte barmarkstreninga vil i all hovedsak foregå rundt Igltjønna. Rulleskiaktivitetene vil foregå på skoleområdet og på gangveiene rundt om i sentrum. Rulleskiløypa ved Igltjønna vil også benyttes.

I tillegg til fokus på trening, er skiskolen opptatt av at alle skal trives – også når det ikke er trening. Rindal skole har et flott uteområde med muligheter for varierte aktiviteter. Bading på Igltjønna har i tidligere år også vært veldig populært, og skiskolen vil legge opp til muligheter for bading etter øktene dersom været tilsier det. Det er også store fellesareal inne på skolen som kan benyttes til aktiviteter, i tillegg til avslapping.

Instruktører: Instruktørteamet består hovedsakelig av eldre junior- og seniorløpere med nær tilknytning til Rindal IL og Rindal.

Pris: inkl. overnatting og alle måltider            kr. 2.600,-

Det vil være samme pris med og uten overnatting.

Betaling: Deltageravgiften vil bli krevd inn noe senere i vinter. Merk følgende avbestillingsregler:

  • Ved mottatt krav om deltakeravgift, vil avbestilling før oppgitt betalingsfrist være gebyrfritt.
  • Ved avbestilling mellom betalingsfristen og 4 uker før campen starter refunderer vi påmeldingsavgiften minus et gebyr på NOK 500,- pr. deltager
  • 28 til 7 dager før oppstart: 50 % av deltageravgiften refunderes
  • Senere avbestilling gir ikke refusjon

Ta kontakt på e-post: ct@rindalil.no eller telefon 920 28581 ved spørsmål.

Grunnleggende rulleskiferdigheter er viktig
Trening av grunnleggende rulleskiferdigheter
Bading ved idylliske Igltjønna avslutter de fleste øktene for de som vil det
Mange avslutter øktene med bading ved idylliske Igltjønna
4b+hSrDNSLC0i+iSMAUSqQ_thumb_8b5d
Myrfotball - alltid populært